HassieBassie PR & COMMUNICATIE: Hét bureau voor creatieve all-round campagnes.

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][stack_breadcrumbs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”6667″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_empty_space height=”120px”][vc_single_image image=”6688″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]https://hassiebassie.nl 

Ken je dat? Je zit even vast. De groei is weg, de rek is eruit.
Laat je inspireren door de creatieve geesten van Hassiebassie en krijg weer grip op je communicatie en marketing
Vanuit ons kantoor in Rotterdam spinnen en verzinnen we de gekste dingen.

TECHNOBABBEL
Data-driven, SEO/SEA, socials & content propositions een beetje zat? Wij ook. Als je je auto naar de garage brengt verwacht je ook geen workshop over de nieuwste gereedschappen om je uitlaat te fiksen. Daar doen we dus ook niet aan. Wel hebben we een stelletje autistische nerds in ons netwerk om op de juiste knoppen te drukken.

AUTHENIEK OF SPINNEN
Als je iets moois doet, dan ben je daar trots op. Dat moet je dan ook laten zien. Je maakt marketing niet voor jezelf maar voor je klanten. En die klant, dat zijn wij als eerste; kan je het aan ons verkopen dan verkopen wij het aan de rest. We gaan samen op zoek naar je authenticiteit, naar je kernwaardes of tone-of-voice en dan: spinnen maarrrrrr!

BE GOOD
Iedereen heeft een verhaal te vertellen en zijn steentje bij te dragen. Soms is het maatschappelijk nut ver te zoeken, maar wij van Hassiebassie blijven ver van malafide praktijken, oplichterspraktijken en piramidespelletjes. Zoek je een spreekbuis om recht te lullen wat overduidelijk krom is, swipe dan naar links. Wij gaan voor transparante, eerlijke communicatie.

Contact
Telefoon: +31 10-2613065
E-mail:hello@hassiebassie.nl
Adres:Lloydstraat 15b, 3024EA, Rotterdam[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Other companies

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]