Wij zijn RenderRebels, een creatief Rotterdams media content productie bureau

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][stack_breadcrumbs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”6665″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_empty_space height=”120px”][vc_single_image image=”6682″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]https://renderrebels.nl

RenderRebels is een videopartner voor de marketing en communicatie industrie. Een media content productie bedrijf uit Rotterdam. We verzinnen en maken bewegende beelden als onderdeel van een project of campagne voor onszelf, voor het bureau en voor de klant. Waar veel productiebedrijven zich bezighouden met het technisch uitstekend verzorgen van de uitvoering, willen wij als RenderRebels verder gaan. We denken dat we ons kunnen onderscheiden door onze ervaring en dat we niet alleen graag de uitvoering tot in de puntjes verzorgen maar ook in de gaten houden of wat we maken ook de kans maakt de gewenste resultaten te bereiken.

Film en video
Tussen al het visuele geweld staan onze video’s als een rots in de branding als vaandeldragers van kwalitatieve producties die ergens over gaan. Doe mee aan onze strijd tegen middelmatig content. Resist!

Animatie
In een wereld vol complexe processen en vraagstukken biedt een bewegende visual houvast mits met enige inspiratie bedacht, uitgevoerd en goedgekeurd. Welk complex of onzichtbaar proces wil jij in beeld brengen?

Content strategy & Social media
Strategie gaat over keuzes en nuances; het gaat over de wil om anders en beter te zijn dan de rest. Elke goede campagne heeft deze keuze gemaakt. Het gaat om begrijpen hoe we nu content tot ons nemen en daarop inspelen.

Concept ontwikkeling en creative direction
Van wens of idee naar een werkbaar plan, een concept is de verking van grenzen het maken van keuzes gebaseerd op ervaring, kennis en talent.

Contact
Telefoon: +31 10-2613065
E-mail:hello@renderrebels.nl
Adres:Lloydstraat 15b, 3024EA, Rotterdam[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Other companies

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]